HIDRO-GEO PROJEKT d.o.o.
O NAMA
HIDRO-GEO PROJEKT d.o.o. je mlada hrvatska tvrtka koja se bavi hidrogeološkim i geotermalnim istraživanjima na području Hrvatske i šire regije.
Tvrtka pruža usluge projektiranja, savjetovanja i nadzora u svim vrstama hidrogeoloških i geotermalnih istraživanja na komercijalnim i rezidencijalnim projektima.
Na temelju dugogodišnjeg iskustva, suradnje s drugim vodećim institucijama u zemlji i najnovijoj tehnologiji i stručnoj literaturi sa sigurnošću možemo jamčiti uspjeh vašeg projekta bez obzira radi li se o potrebi vode za piće, navodnjavanje, industriju, grijanje/hlađenje objekta i slično.
Smatramo kako su vodni i geotermalni resursi, odnosno obnovljivi izvori energije, temelji na kojima se grade uspješno poslovanje, energetski učinkovita imanja, hoteli, stambeno-poslovni prostori, hale, škole, vrtići te ostali objekti.
Kao poduzeće koje zagovara energetski održiv razvoj, koristimo najnovije i ekološki prihvatljive tehnologije pri hidrogeološkim i geotermalnim istraživanjima

Naša misija je pružiti vrhunsku uslugu kroz dobru komunikaciju i odgovorno ponašanje, imajući u vidu potrebe klijenta.

Za besplatno savjetovanje/inicijalno savjetovanje oko vašeg projekta sloodno nas nazovite nazovite ili pošaljite upit na naš e-mail.